Güneşli Muradiye Camii İbadete Açıldı

Açılış törenine çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Reklam
Güneşli Muradiye Camii İbadete Açıldı
16 Ekim 2016 - 12:35
Reklam
Güneşli mahallesinde yapımı tamamlanan Muradiye Camii düzenlenen törenle ibadete açıldı. Açılış törenine Ak Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Kaymakam Turgay Hakan Bilgin, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selim Kasacı, Cumhuriyet Başsavcısı Suat Sarıkaya, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramiz Şiyak, belediye meclis üyeleri, daire amirleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Muradiye Camii Yaptırma ve Yaşattırma Derneği Başkanı Rıza Dilcan, çalışmalarına küçük adımlarla başladıklarını, birlik ve beraberlik içerisinde camii inşaatını tamamladıklarını ifade ederek; " Muradiye Camii 1961 yılında inşaa edilmiş, yaklaşık 9 yıl sonra depremde büyük hasar görmüş ve kullanılamaz hale gelmiş bir cami. Bakımı ve onarımı zor olduğundan Güneşli Belediye başkanlığım dönemimde yeni bir camii yapma kararı aldık. Sağolsun Belediye Başkanımız Muhammet Akyol, bizlere destek vererek cesaretlendirdi, birçok katkı sağladı. Allah'ın izni ve hayırseverlerimizin destekleriyle camimizi tamamladık. Emeği geçen katkı sağlayan herkese şükranlarımı sunuyorum " dedi.
İl Müftü Yardımcısı Hasan Çakıroğlu ve İlçe Müftüsü İsmail Hatipoğlu yaptıkları konuşmalarda camilerin önemine değinerek, emeği geçen katkı sağlayan herkese teşekkür etti.
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol konuşmasında; "Bugün burada hayırlı bir hizmetimizin açışını yapıyoruz. Rıza başkanımız Güneşli'de 10 yıllık  başarılı bir belediye başkanlığı yaptı. Bu güzel camii; kendisinin, dernek yönetiminin çalışmaları ve hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla hizmete giriyor. Emeği geçen katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum.' dedi.
Kaymakam T. Hakan Bilgin yaptığı konuşmada camilerin birlik ve beraberliğin teminatı olduğunu ifade ederek; Güneşli Muradiye Camii'nin yapımında emeği geçen katkı sağlayan herkese teşekkür etti.
Konuşmasında Gördes ve Güneşli mahallesi için müjdeli haberler veren Ak Parti Manisa Milletvekili Recai Berber; "Gördes'imize, Güneşli'mize hayal edilemeyecek kadar önemli projeler hayata geçirildi ve geçirilmeye devam ediliyor. Bugün de Rıza Başkanımızın, dernek yönetiminin ve hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle yapılan Güneşli Muradiye Camii'nin açılışını gerçekleştiriyoruz. Emeği geçen katkı sağlayan herkese şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 2665 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum