Gördes'te Adaylar Çıkmaya Başladı

Tahsin Arslan MHP'den Aday Adayı oldu.

Reklam
Gördes'te Adaylar Çıkmaya Başladı
07 Aralık 2018 - 16:04
Reklam
Gördes Belediye Başkanlığı için partiler kimi aday gösterecek? Seçmenin elbette bu konuda merakı var. Ancak hiçbir parti, bugüne kadar adayım şu diyemedi. Gördes'in mahalli seçimlerinde şimdiye kadar yaşanmayan bir durumla karşı karşıyayız.
            AK Parti'de 4 isim, aday adayı. Mevcut belediye başkanı Muhammed Akyol'un yanı sıra; Ahmet Esen, Muhterem Güzel ve Mehmet İnci müracaatlarını yaparak aday adayı oldular.
            MHP'de öncelikli dolaşan isim, veteriner Şerif Sevim oldu. Bir ara MHP ilçe başkanı Abdürezzak Yonat'ın ismi de adaylık için geçti. Daha sonra Şerif Sevim ismi ağırlık kazanmaya başladı derken, MHP'de yeni bir isim daha ortaya çıktı.
            Uzun yıllar Gördes İlçe Özel İdare müdürlüğü yapan Tahsin Aslan, hafta içerisinde aday adaylığını ilan etti. Büyükşehir Akhisar Mezarlıklar Şube Müdürlüğü görevinden istifa eden Tahsin Aslan; MHP'den Gördes Belediye başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.
            CHP'de şu anda, adaylık için bir isim konuşulmuyor. Ancak önümüzdeki günlerde CHP ilçe teşkilatının, adayını açıklayabileceği ifade ediliyor.
            İYİ Parti Şu sıralar teşkilatlanmayla meşgul. Yeni yapılanma çerçevesinde, ilçe başkanlığı görevinin Mehmet Yavuz'a verildiği söyleniyor. Söylentilere göre, İYİ Partinin de teşkilatlanmasını tamamladıktan sonra, belediye başkan adayını açıklayacağı iddia ediliyor.
Reklam
Reklam
Bu haber 2855 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum