Gördes'te 15 Temmuz Etkinlikleri

15 Temmuz Şehitleri Anma ve Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinliklerine çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Reklam
Gördes'te 15 Temmuz Etkinlikleri
16 Temmuz 2018 - 13:08
Reklam
FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz 2016 günü gerçekleştirdiği, hain darbe girişiminin üzerinden iki yıl geçti. Yüzlerce vatandaşımızın göğsünü siper ederek ve can vererek durdurduğu, bu hain girişimin 2. yılında şehitler minnetle anılıyor.
            İlçemizde de 15 Temmuz Şehitleri Anma ve Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinliklerinde, üç gün süren yoğun programlara, halkımız büyük ilgi gösterdi.
            13 Temmuz Cuma günü şehrin ana cadde ve kavşakları bayraklarla donatıldı, afişler asıldı. Aynı gün Cuma namazı sonrasında, Gördes Belediyesi tarafından vatandaşlarımıza ikramda bulunuldu. İlçemizdeki şehit kabirleri ziyaret edilerek dua edildi.
            14 Temmuz Cumartesi günü, kültür ve spor etkinlikleri dikkat çekti. Gördes Belediyesi ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği, Satranç ve Masa tenisi turnuvaları yapıldı.
            Aynı gün öğleden sonra sevgi yolunda 'Fotoğraflarla15 Temmuz Sergisi' açıldı. Halkımız sergiye yoğun ilgi gösterdi.
            15 Temmuz günü akşamüstü saatlerinde dev bir yürüyüş gerçekleştirildi. Mehter takımı eşliğindeki yürüyüşe, protokolün yanı sıra binlerce vatandaşımız katıldı. Yürüyüş sonrasında 15 Temmuz Şehitler Parkı törenle hizmete açıldı.
            Günün akşam programı, 15 Temmuz Şehitler Parkında gerçekleştirildi. Kur'an ve mevlit okunmasının ardından dualar yapıldı. Sinevizyon gösterilerinin ardından mehter takımı konseri, izleyenleri coşturdu.
            Üç gün boyunca süren etkinlikler, 15 Temmuz günü 'Benim Adım Türkiye' isimli tiyatro gösterisiyle sona erdi.



















Reklam
Reklam
Bu haber 3626 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum