Gördesli Çocukların Kitabını Okudunuz mu?

Ben, Sen, O, Biz, Siz, Onlar adlı kitap büyük ilgi görüyor.

Reklam
Gördesli Çocukların Kitabını Okudunuz mu?
03 Nisan 2017 - 16:00
Reklam
Gördes İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Sağlık Meslek Lisesi) farklı bir kültürel etkinliğe imza attı. Öğrencilerin düşüncelerini, bakışlarını, duygularını ifade etmelerine imkân tanıyarak, yazma becerilerini geliştirmek için düzenlenen aktiviteye, bahçıvanından müdürüne tüm okul personeli katıldı.
            Okulun Kültür Edebiyat, Basın-Yayın ve Kütüphanecilik Kulübü tarafından hayata geçirilen etkinlik aylar sürdü. Öğretmeninden öğrencisine herkes, birer deneme yazısı kaleme aldı.
            Bu yazılar derlenip toparlanarak kitap haline getirildi. Kitabın ismi; 'Ben, Sen, O, Biz, Siz, Onlar' olarak belirlendi.
            Kitap, Kitapana Yayınevi tarafından basılmış. 320 sayfalık bir hacme sahip olan kitapta, 200'den fazla yazarın yazısı yer alıyor. Editörlüğünü Esma Uçar'ın yaptığı kitabın yayın kurulunda; Nahit Yıldız, Şeref           Yelmen, Gül Tuğa, Esma Uçar, Mehmet Dilbaz görev almış.
            Hafta içerisinde kitabın tanıtımı için gazetemizi ziyaret eden okul müdürü Nahit Yıldız ve beraberinde Mehmet Dilbaz ile öğrenciler, başyazarımız Ahmet İnce'ye bu güzel eseri hediye ettiler.
            Müdür Nahit Yıldız bu çalışmayla ilgili olarak; 'öğrencilerimizi yazmaya, kendilerini ifade etmeye teşvik ediyoruz. Güzel ve anlamlı bir çalışma sonucu, bu kitap ortaya çıktı. Tüm personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum' dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 4227 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum