Gördes Okuyor'da Ödüller Dağıtıldı

Kampanya sayesinde yüzlerce kitap okundu.

Reklam
Gördes Okuyor'da Ödüller Dağıtıldı
12 Haziran 2017 - 11:39
Reklam
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği, 'Gördes Okuyor' projesi büyük ilgi gördü. Öğrencilerin yanı sıra yetişkinlerin de rağbet ettiği projede, yüzlerce kitap okundu.
            Aylar süren kampanya sonucunda; en çok kitap okuyanlar belli oldu. İlk, orta ve liselerle beraber yetişkinleri de içine alan 7 kategori üzerinde dereceler belirlendi. Belediye Kültür Sarayı çok amaçlı salonda düzenlenen ödül töreninde, ilk üç dereceye giren okuyuculara ödülleri törenle verildi.
            Dereceye giren öğrencilerin; velileri, öğretmenleri ve arkadaşları ödül töreninde coşkulu bir kalabalık oluşturdu. İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Coşkun Çelik, törenin açılış konuşmasında şunları söyledi: 'Gördes Okuyor projesi büyük ilgi görmüştür. Öğrencilerimizin okuma alışkanlığının geliştirilmesi ve zihinsel aktivitelerinin zenginleşmesi amacıyla tertipledik bu çalışmaları. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum..'
            Ödül töreninde daha sonra, kürsüye gelen Kaymakam Turgay Hakan Bilgin, konuşmasında;  'ilk emri oku olan bir inanışın temsilcileriyiz. Okumak, araştırmak, sorgulamak geleceğimizi aydınlatacaktır. Gördes Okuyor projesine emek veren, destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum' dedi.
            Projeye Meta Nikel AŞ büyük destek verdi. Gördes Belediyesi de yine yardımlarını esirgemedi, her türlü katkıyı yaptı. 3250 öğrencinin ve 50 yetişkinin katıldığı Kitap Okuma projesinde emeği geçen 16 öğretmene,  İlçe Milli Eğitim müdürü İbrahim Coşkun Çelik tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.
            Başarılı okuyuculara ödülleri Kaymakam Bilgin, Belediye Başkanı Akyol ve Garnizon Komutanı Kasacı tarafından verildi.






Reklam
Reklam
Bu haber 5029 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum