Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gördes Okuyor İçin Tanıtım Toplantısı

Projenin Tanıtım Toplantısı için çekilen VTR büyük ilgi gördü.

Reklam
Gördes Okuyor İçin Tanıtım Toplantısı
25 Aralık 2017 - 18:10
Reklam
Reklam
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği kitap okuma kampanyası için, tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. 'Gördes Okuyor' başlığıyla farkındalık yaratan proje, halkımızdan da büyük ilgi görüyor.
            Kaymakamlığın himayesinde ve Gördes Belediyesi, Meta Nikel, Gördes Kadınlar Derneği, Gördes Sürücü kursu tarafından desteklenen proje, 15 Mayıs 2018 tarihinde sona erecek.
            Yetişkinler, İlk ve orta dereceli okullar ve Üniversite kategorilerinde düzenlenen proje kapsamında 4000 öğrenci 29 kitap okuyacak. Proje çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığını geliştirmek için düzenleniyor.
            Belediye Kültür Sarayı Mübin Sarıoğlu konferans salonundaki tanıtım toplantısına Kaymakam Fatih Ayaz, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve kalabalık bir vatandaş gurubu katıldı.
            İlçe Milli Eğitim müdürü İbrahim Coşkun Çelik, açış konuşmasında projenin geniş bir tanıtımını yaptı. Belediye başkanı Muhammet Akyol ile Kaymakam Fatih Ayaz konuşmalarında, okumanın önemine vurguda bulundu.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2454 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum