Gördes MTAL Dikkatleri Üzerine Çekti

Okulun mezunları kısa sürede iş bulma imkanına sahip oluyor.

Reklam
Gördes MTAL Dikkatleri Üzerine Çekti
19 Nisan 2019 - 16:09
Reklam
Öğrencilerin Hayalleri Gerçek Oluyor
Gördes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) mezunları kısa sürede istihdama dahil olmaları ve kendi işlerini kurmaları ile dikkatleri üzerine çekiyor. MTAL mezunu öğrenciler daha bir yıl geçmeden çalışma hayatına atılarak hayallerine kavuşma imkanı buldu. Henüz 18-19 yaşlarında iş dünyasına giren ve böylece ekonomik özgürlüklerini kazanan gençler, hem aileleri hem de okulları adına övünç kaynağı oldu.
Gördes MTAL mezunlarından Ahmet Emre Karaaslan, Hasan Ali Delen, İlyas Emre ve Mehmet Ateş'i işlerinin başındayken görüntüledik. Her biri 2018 mezunu olan gençlerimiz kendi mezun oldukları alanda çalışma imkanına sahip. MTAL'de aldıkları eğitim sayesinde iş bulmakta zorlanmadıklarını ifade ediyorlar.
 Çanakkale Zaferi Programı Büyük İlgi Gördü
Mesleki Eğitimdeki başarısının yanı sıra sosyal ve kültürel alandaki faaliyetleriyle de dikkat çeken MTAL, '18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü' programıyla büyük beğeni topladı. Okulun Mesleki ve Teknik Eğitime karşı olumsuz algıya son veren çalışmaları takdir görüyor.
Gördes MTAL öğretmen ve öğrencilerinden oluşan gösteri ekibi yoğun ve titiz çalışmaları neticesinde, milli ve manevi değerlere hizmet eden duygu yoğunluğu ve seyir zevki yüksek bir program ortaya koydu. 18 Martta sergilenen gösteri beğeni toplayınca ilçemizdeki tüm öğrencilere izletilmesi amacıyla toplamda 7 kez sahnelendi. 18 Mart Çanakkale programı ilçemizdeki iki bini aşkın öğrenciye ulaşarak Çanakkale ruhunun benimsetilmesi sağlandı.





Reklam
Reklam
Bu haber 3562 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum