Gördes Meslek Yüksekokulunda Coşkulu Mezuniyet

24.Dönem mezunları düzenlenen törenle keplerini fırlattı.

Reklam
Gördes Meslek Yüksekokulunda Coşkulu Mezuniyet
24 Haziran 2019 - 16:19
Reklam
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Gördes Meslek Yüksekokulu 24. Dönem Mezuniyet Töreni, Belediye Kapalı Spor Salonunda yapıldı. Törene Gördes Belediye Başkan Vekili Seyyide Cenki, Belediye Başkan yardımcısı İlhan Türe, İlçe Jandarma Komutanı J.Kd.Bçvş. Ercan Kartepe, İlçe Emniyet Amiri Abdulkadir Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü İ.Coşkun Çelik, Gördes KYK Yurtları Müdürü Ahmet Yıldırım, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Halil Erden, Huzurevi Müdürü Recep Demir, Yüksekokula Yardım Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, okulun akademik ve idari personeli ile öğrenci yakınları katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda, törenin açılış konuşmasını Gördes Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Ercan Uşun yaptı. Uşun konuşmasında, 'Öğrencilerimizin büyük çoğunluğunun mezun olduktan sonra dikey geçiş sınavını kazanarak yükseköğrenimlerini lisans düzeyinde yani fakülte mezunu olarak tamamlayacaklarına inanıyoruz. Nitekim geçmiş dönemlerdeki mezunlarımızın büyük çoğunluğu bunu başardılar' dedi. Gördes Meslek Yüksekokulu olarak saygılı, disiplinli ve çalışkan bir öğrenci profiline sahip olduklarını ifade eden Uşun, 'mezun olan tüm öğrencilerimize hayatları boyunca sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum' dedi.
Mezun öğrenciler adına konuşmayı Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölüm birincisi ve okul ikincisi Oktay Öden yaptı. Mezuniyet kütüğüne başarı plaketini, Maliye bölümü öğrencisi okul birincisi Betül Kireçyakan çaktı. Okul üçüncüsü ise Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölümü öğrencisi Özge Özkan oldu.
Bölümlerinde dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri, protokol üyeleri tarafından verildi. Mezun öğrenciler temsili diplomalarını okulun akademik personelinden aldı. Tören öncesi misafirlere okul bahçesinde pilav-ayran ikram edildi. 242 öğrencinin mezun olduğu Gördes Meslek Yüksekokulu'nun mezuniyet töreni öğrencilerin keplerini havaya fırlatmasıyla sona erdi.



















Reklam
Reklam
Bu haber 3730 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum