Gördes Bu Zarf Hikayesini Konuşuyor

Zarflar karıştı, bakın neler oldu!

Reklam
Gördes Bu Zarf Hikayesini Konuşuyor
27 Nisan 2018 - 19:21
Reklam
Her şey geçtiğimiz hafta sonu yaşandı. Olur mu? Olmaz mı? soruları birbirini izledi. Hayatta neler oluyor elbette neler. İlginç ve sıra dışı bu yaşanmış hikâyeyi, isim vermeden sizlerle paylaşmak istiyoruz.
            İlçemizin tanınmış bir iş adamı o. Hafta sonu bir davete icabet ederek düğüne gitti. Adet olduğu üzere, zarfa para koyarak hediyeliğini hazırladı. Düğün evine vardığında, düğün sahibini tebrik ederek, hediye zarfını takdim etti.
            Bu zarf öyle sıradan bir zarf değildi. Sizde merak ediyorsunuz mutlaka. Zarfın içi akıl almaz biçimde kabarıktı.
            Neyse bu iş adamımız, akşam saatlerine doğru büyük bir telaşa kapıldı. İş yerinde yaptığı değerlendirmede, üç adet çekin yerinde olmadığını gördü. Bu çeklerin toplam miktarı 124 bin lira idi.
            Kısa sürede kendini toparladı ve durumu fark etti. Düğüne giderken, bu üç adet çek başka bir zarfın içinde cebindeydi. Dalgınlıkla düğün sahibine hediye zarfın yerine, üç adet çekin bulunduğu zarfı vermişti.
            124 bin liralık zarf düğün sahibinin elindeydi. Neyse hemen aradı düğün sahibini. Zarflar henüz açılmamıştı. Şaşırmıştı düğün sahibi. Sonra bulundu zarf ve 124 bin lira tutarındaki çekler, iş adamına teslim edildi.
            İş adamımız ve düğün sahibi gülüştüler ve şakalaştılar bir süre. Çeklerine kavuşan iş adamı teşekkür ederek ayrıldı düğün evinden. Geriye inanılması zor bir hikâyeyi anlatmak düştü bize…
Reklam
Reklam
Bu haber 3904 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum