Gördes Belediyesinden Kırsal Mahallelere Hizmet Atağı

Başkan Akyol hizmet sunulan mahalleleri ziyaret ediyor.

Reklam
Gördes Belediyesinden Kırsal Mahallelere Hizmet Atağı
30 Ağustos 2016 - 14:35
Gördes Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekiplerinin  10 mahallede yol kaplama başta olmak üzere birçok çalışması devam ediyor. Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol'un yoğun bir programla bir çok mahallede sürdürdüğü çalışmalar vatandaşların takdirini kazanıyor.
Gördes Belediyesi ekipleri Kızıldam, Benliali, Evciler ve Dereçiftlik mahallelerinde yol kaplama çalışmalarını geçtiğimiz günlerde tamamladı. Fundacık, Dağyaka, Börez, Akpınar, Kobaklar ve Korubaşı mahallelerindeki faaliyetler de aralıksız devam ediyor.
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol çalışmaları özenle takip ederken, mahallelere yaptığı ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya gelerek; vatandaşların taleplerini dinliyor.
Hizmetlere aralıksız devam edildiğini belirten Başkan Muhammet Akyol; "Mahallelerimizden gelen her talebe karşılık vermeye gayret ediyoruz. Yaptığımız planlamalarla mahallelerimizin sorunlarını çok iyi biliyoruz. Görev ve sorumluluklarımız çerçevesinde hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz. Hali hazırda mahallemizde parke taşı kaplama çalışmaları ve gelen talepler doğrultusunda birçok hizmet  yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Hem çalışmalarımızı yerinde inceliyor hem de vatandaşlarımızla bir araya gelerek taleplerini dinliyoruz. Vatandaşlarımıza gösterdikleri ilgi ve alakada dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.
Vatandaşlar da Başkan Muhammet Akyol'a yapmış olduğu ziyaretten ve hizmetlerden dolayı teşekkür ettiklerini ifade etti.
Reklam
Reklam
Bu haber 4180 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum