Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gördes Belediyesinden ABD Ürünlerine Boykot

Başkan Akyol, ABD'nin yaptırımlarıyla ilgili tepkisini ortaya koydu.

Reklam
Gördes Belediyesinden ABD Ürünlerine Boykot
20 Ağustos 2018 - 15:53
Reklam
Reklam
Gördes Belediyesi, ABD'nin ülkemize yönelik uyguladığı yaptırım kararının ardından Belediyenin işletmelerinde bundan sonraki süreçte ABD ürünlerinin satın alınmaması kararını aldı.
 Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Son günlerde ABD'nin Türkiye ekonomisi üzerinden yaptırımlarına karşı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı ABD ürünlerine boykot çağrısına destek vermek istediklerini belirtti.  
Gördes Belediyesi olarak, Türkiye ekonomisine yönelik yapılan yaptırımlar karşısında başlatılan milli seferberliğe katkı sağlama kararı aldıklarını ifade eden Belediye Başkanı Muhammet Akyol, 'Son günlerde, Türkiye'mize yönelik açık bir ekonomik saldırı var. ABD'nin ekonomik yaptırımlar üzerinden, ülkemizi zayıflatma ve karalama çabaları yine boşa çıkacaktır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da belirttiği gibi maruz kaldığımız ekonomik saldırının arkasında başka niyetler vardır. Türkiye Cumhuriyetini kimse yıpratamaz. Gördes Belediyesi olarak bizler de Cumhurbaşkanımızın çağrısına destek veriyoruz ve Belediyemizin işletmelerinde ABD menşeli tüm ürünlerin satın alınmasını durdurduk. Amacımız, ülkemizde yerli malı tüketimin artırılmasını sağlamaktır' dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 5643 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum