Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Göletler Temizleniyor

Deliçoban, Kabakoz ve Kalemoğlu'ndaki hayvan içme suyu göletlerinde temizlik başladı.

Reklam
Göletler Temizleniyor
15 Nisan 2017 - 15:44
Reklam
Reklam
Kırsal kalkınmanın sağlanması amacıyla çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes'te Deliçoban,  Kabakoz ve Kalemoğlu mahallelerinde bulunan hayvan içme suyu göletlerinde temizleme çalışması başlattı.
           İl genelinde kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşlara önemli desteklerde bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi, gölet temizliği çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Gördes'e bağlı Deliçoban, Kabakoz ve Kalemoğlu mahallelerinde bulunan hayvan içme suyu göletlerinde temizlik çalışmalarına başladı.
Konuyla ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetleri Daire Başkanı Bircan Gençoğlu, 'Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde kırsal kalkınmaya destek sağlamak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda il genelinde bulunan hayvan içme suyu ve tarımsal sulama göletlerinde çalışmalar yürütüyoruz. Gördes ilçemizde de Deliçoban,  Kabakoz ve Kalemoğlu mahallelerinde bulunan hayvan içme suyu göletlerinde temizlik çalışmalarımıza başladık. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımızı ara vermeden devam edeceğiz' dedi. 
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2025 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum