Futbol Pazarında Gördes'e 6 Puan

Amatör Ligdeki temsilcilerimiz haftayı galibiyetle kapattı.

Reklam
Futbol Pazarında Gördes'e 6 Puan
14 Kasım 2016 - 17:14
Reklam
Manisa 1.Amatör Küme 7.hafta maçları oynandı. Temsilcilerimiz Gördes Belediyespor ve Gördes Güneşlispor'un aynı haftada iç sahada olması nedeniyle ilçemizde tam anlamıyla futbol pazarı yaşandı.
Pazar günü saat 13:00'de başlayan müsabakada Gördes Belediyespor, Akselendispor'u 4-0, saat 15:00'de başlayan maçta da Gördes Güneşlispor, Süleymanlısporu'u 2-0 mağlup etti. Böylece temsilcilerimiz haftayı 3'er puanla kapattı. Tribünler aynı gün içerisinde iki maç seyretti, bolca gol izledi ve futbola doydu.
Gördes Belediyespor'un gollerini ilk yarıda penaltıdan Fatih Çiniz, ikinci yarı Mehmet Köroğlu, Ömür Şen ve Fazlı Çakır attı. İkinci yarıda Furkan Sert çift sarıdan kırmızı kart gördü. Ligde iddialı şekilde devam eden Gördes Belediyespor oynadığı 6 lig maçında hiç gol yemedi. 18 puan ve 15 averajla ilk sıradaki yerini koruyor. Lig ikincisi Süleymanlı Belediyespor ile arasında 5 puan var.
Gördes Güneşlispor'un gollerini ise ilk yarının sonlarında Ferdi Bektaş ve Mehmet Ali Aygül attı. Güneşlispor, oynadığı 6 maçta topladığı 12 puanla 3. sırada yer alıyor. Temsilcilerimiz Süper Amatör Küme için en iddialı ekipler olarak dikkat çekiyor. Takımlarımıza ileriki haftalar için başarılar diliyoruz.
Reklam
Reklam
Bu haber 3489 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum