Filyasyon Ekibine Başarı Belgesi

Kaymakam Vekili Sandıkçı, doktorlarla bir araya geldi.

Reklam
Filyasyon Ekibine Başarı Belgesi
28 Aralık 2020 - 13:34
Sağlık çalışanları koronavirüs sürecinde, hayatlarını hiçe sayarak hepimizin sağlığı için canhıraş bir mücadele veriyor. Şehir merkezlerinin yanı sıra kırsal bölgelerde de filyasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçemizde özellikle son günlerde vaka sayılarında gözle görülür bir azalma yaşanıyor. Bunda alınan önlemlerin ve İlçe Sağlık Müdürlüğü çalışmalarının etkisi büyük.
Covid-19 salgını başladığından bu yana ilçemizde koronavirüsle mücadele ve filyasyon çalışmalarında görev alan filyasyon ekibi doktorları, Vali Yardımcısı Gördes Kaymakam Vekili Hayri SANDIKCI tarafından taltif edildi. İlçe Sağlık Müdürü Dr.Gülnur ERTÜRK başta olmak üzere ekibin diğer doktorları Egemen CANKAZAK ve Fatma ÇETİNKAYA, kaymakamlık makamında başarı belgelerini aldı.
Vali Yardımcısı Gördes Kaymakam Vekili Hayri SANDIKCI, sağlık çalışanlarının gayretleri sayesinde koronavirüs ile mücadelede mesafe alındığını belirterek 'Başarı belgesi ile doktorlarımızı ödüllendirdik, bundan sonraki süreçte de sağlık personelimizi ödüllendirmeye devam edeceğiz' dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 15999 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum