Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Fatih Hoca İl Birincisi Oldu

Diyanetin bilgi yarışmasında Manisa'yı temsil edecek.

Reklam
Fatih Hoca İl Birincisi Oldu
31 Temmuz 2018 - 11:28
Reklam
Reklam
Bu yılın Cami ve Din Görevlileri Haftasında, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından çeşitli etkinlikler düzenlendi. Din görevlileri arasında düzenlenen bilgi yarışmaları ise en dikkat çeken etkinlikler arasında yer aldı.
            Her ilde yapılan yazılı bilgi yarışmalarında, din görevlileri büyük efor sarf etti. Manisa genelinde yapılan yarışmada, Gördesli imam hatip Fatih YAPRAK birinci gelerek, büyük bir başarıya imza attı.
            Kaşıkçı Camii imam hatibi Fatih Yaprak, İl yarışmasında rakiplerini geride bırakarak birinci oldu. Fatih Yaprak önümüzdeki günlerde yapılacak, Türkiye geneli yarışmasında Manisa ili adına yarışmaya hak kazandı.
            Diyanet'in ülke genelinde bugüne kadar yaptığı çeşitli yarışmalarda, Gördesli din görevlilerinin elde ettiği başarılar dikkat çekmişti. Şimdi Fatih Yaprak hocanın başarısıyla, dikkatler yeniden Gördesli din görevlilerine çevrildi.
            Fatih Yaprak elde ettiği başarıyla ilgili olarak; 'İl birinciliğini kazanarak, Türkiye finalinde Manisa'yı temsil etmek gurur verici. İnanıyorum ki Türkiye finalinde de en iyi dereceyi alacağım' dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2237 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum