Esnaf Kefalet Genel Kurulu Yapıldı

Kooperatifin 2016 yılı faaliyet ve hesap raporları, üyelerin oy birliği ile kabul edildi.

Reklam
Esnaf Kefalet Genel Kurulu Yapıldı
04 Şubat 2017 - 14:42
Reklam
Gördes Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin, 2016 yılı mali genel kurulu yapıldı. Belediye Kültür Sarayı Mübin Sarıoğlu konferans salonundaki genel kurula; Kaymakam Turgay Hakan Bilgin, Gördes Belediye Başkan Yardımcısı Rıza Dilcan, İlçelerin Esnaf Kefalet Kooperatif başkanları ve çok sayıda kooperatif ortağı katıldı.
            Genel kurulun divan başkanlığını Manisa Bölge Birlik başkan yardımcısı Halil Gündüz Karaoğlu yaptı. Gördes Esnaf Kefalet Kooperatifinin 2016 yılı faaliyet ve hesap raporları, üyelerin oy birliği ile kabul edildi.
            Faaliyet ve hesap raporlarının onaylanmasından sonra, bir konuşma yapan Gördes Esnaf Kefalet Kooperatifi başkanı Nail Aydeniz, yaptığı konuşmada şunları söyledi:
            'Şahsıma ve yönetim kurulumuza verdiğiniz destekten dolayı, hepinize şükranlarımı sunuyorum. Gösterilen bu güvenin şuuru ve sorumluluğu içerisindeyiz.
            Güçlü Esnaf, Güçlü Ekonomi, Güçlü Türkiye parolasıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gördes esnafının hizmetindeyiz. Bugüne kadar icralık hiçbir dosyamız olmadı. Üyelerimizin duyarlılığına teşekkür ediyorum. 2016 yılında dosya takip oranımız % 0,65'tir. Bu başarıyı gerçekleştiren tüm ortaklarımıza minnettarım..'
Reklam
Reklam
Bu haber 6022 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum