Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

El-Bab Gazisi Ali Temel:Görev Verilirse Hazırım

Uzman Çavuş Ali Temel'in tedavisi CBÜ Hastanesinde devam ediyor.

Reklam
El-Bab Gazisi Ali Temel:Görev Verilirse Hazırım
30 Aralık 2016 - 18:08
Reklam
Reklam
Suriye'deki Fırat Kalkanı Harekatı'nda geçen hafta yaralanan Gördesli Uzman Çavuş Ali Temel, "Görev verilirse yine El Bab'a gitmeye hazırım" dedi. 
El Bab bölgesinde geçen hafta terör örgütü DEAŞ'ın saldırısında yaralanan Uzman Çavuş Ali Temel, Gaziantep Şehit Kamil Devlet Hastanesi'nde 5 gün tedavi gördükten sonra memleketi Manisa'ya getirildi. Uzman Çavuş Temel, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hafsa Sultan Hastanesi Plastik Cerrahi Bölümü'nde tedavi altına alındı.
Kalçasından bir şarapnel parçası çıkartılan ve vücudunun çeşitli yerlerinde şarapnel parçaları bulunan Uzman Çavuş Temel, Türk askerinin El Bab bölgesinde büyük bir coşkuyla karşılandığını belirterek şunları söyledi:
"Türk askeri Kıbrıs'a girdiğinde nasıl o zamanda coşkuyla karşılandıysa oradaki halk da bizi coşkuyla karşıladı. O bölgenin yerlisi, Kilis tarafında kendi halkımız bizi sanki dört gözle bekliyorlarmış gibi karşıladılar. Halk 'Allah razı olsun. İyi ki geldiniz. Bizi zulümden kurtarıyorsunuz' diyor. Bu bizim için gurur verici bir şeydi. Biz bunun verdiği şevkle ve heyecanla işimizi daha güzel yapmaya çalıştık. Görev verilirse yine El Bab'a gitmeye hazırım" dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 5495 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum