Büyükşehirden Tanıtım Toplantısı

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve daire başkanları, ilçemizde bir dizi temasta bulundu.

Reklam
Büyükşehirden Tanıtım Toplantısı
12 Mayıs 2015 - 20:20
Reklam
Manisa Büyükşehir Belediyesi genel sekreteri Halil Memiş, ilçemizi ziyaret ederek bir dizi temaslarda bulundu. Beraberinde Büyükşehir'in 6 daire başkanı ve şube müdürleriyle ilçemize gelen Halil Memiş; düzenlenen tanıtım toplantısına katılarak, Büyükşehir'in çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi, Gördes'in talep ve tekliflerini dinledi.
            Genel Sekreter Memiş ve beraberindeki heyet; önce ilçe Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin'i ve daha sonra Belediye Başkanı Muhammet Akyol'u makamında ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu. Heyet bu görüşmelerden sonra, gazetemize nezaket ziyaretinde bulunarak, Büyükşehir'in faaliyetleri ve basın ilişkileri hakkında değerlendirmeler yaptı.
            Belediye Kültür Sarayı Mübin Sarıoğlu konferans salonundaki Büyükşehir Tanıtım Toplantısına; Oda ve Meslek kuruluşlarının yetkilileri, siyasi partilerin temsilcileri, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri ve kalabalık bir vatandaş gurubu katıldı.
            Halil Memiş toplantıda yaptığı konuşmada, 'Buraya gelişimizin asıl amacı sizi dinlemek içindir. Tekliflerinizi, tenkitlerinizi, görüşlerinizi hiç çekinmeden dile getirebilirsiniz' dedi. Toplantı Gördes Koordinatörü Tahsin Aslan'ın sunumuyla başladı. Daha sonra daire başkanları, Gördes'e yapılan ve yapılacak olan hizmetlerle ilgili olarak kısa bilgilendirmelerde bulundu.
            Toplantı karşılıklı soru cevap ve değerlendirmelerle sona erdi.
Reklam
Reklam
Bu haber 3452 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum