Efendili ve Kaşıkçıda Sondaj Çalışması

MASKİ ekiplerinin çalışmasıyla su sıkıntısı sona erecek.

Reklam
Efendili ve Kaşıkçıda Sondaj Çalışması
19 Ağustos 2017 - 16:32
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, mahallelerin su ihtiyacını karşılamak adına yoğun mesai harcıyor. Bu kapsamda, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından Gördes'in Efendili Mahallesi'nde açılan sondajın enerji temini öncesinde jeneratör ile bağlantısı yapılarak mahallenin su ihtiyacı karşılandı. Saniyede 4 litre verime sahip sondaj kuyusu ile mahalle sakinleri rahat bir nefes aldı.
'Yapılan hizmetlerden memnunuz'
Efendili Mahalle Muhtarı Yılmaz Yüksel, 'Yapılan hizmetlerden memnunuz. Köyümüzde yaşanan su sıkıntısı MASKİ ekiplerinin çalışması ile giderildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne ve MASKİ Genel Müdürlüğü'ne çok teşekkür ediyoruz' dedi.
Ayrıca Kaşıkçı Mahallesi'ne de içme suyu sondajı kazandırmak için çalışmalara başlandı. Mahallede mevcut bulunan 2 adet sondajın yetersiz gelmesi nedeniyle başlatılan çalışma sayesinde Kaşıkçı Mahallesi'nin su sıkıntısı sona erecek.
'İçme Suyu Sıkıntımız Hep Vardı'
Kaşıkçı Mahalle Muhtarı Şuayip Kösem, 'Çalışmalardan çok memnunuz. 45 yaşımdayım. Kendimi bildim bileli mahallemizde içme suyu sıkıntısı var. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun' dedi.  
Reklam
Reklam
Bu haber 2213 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum