Dündar Hukuk Bürosu Açıldı

Av.Veli Dündarın bürosu Havuzlu Çarşıda yer alıyor.

Reklam
Dündar Hukuk Bürosu Açıldı
05 Mart 2017 - 15:33
Reklam
İlçemizde yeni bir hukuk bürosu hizmete geçti. Avukat Veli Dündar'a ait avukatlık bürosunun açılışı için tören düzenlendi. Havuzlu Çarşıda hizmete giren büronun açılış kurdelasını Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Manisa Barosu Başkanı Av.Ali ARSLAN ve Av.Ahmet SOFUOĞLU birlikte kesti. Açılış törenine vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdi.
Av. Veli Dündar 1978 yılında Gördes'te doğdu. İlk ve orta öğrenimini burada tamamladıktan sonra liseyi Aydın'da bitirdi. 2000 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Matematik öğretmenliğinden mezun olan Dündar, Milli Eğitim'de öğretmen olarak atandı. Yaklaşık 15 yıl süreyle öğretmenlik görevini sürdürdü.
Aynı zamanda hukuk eğitimine devam eden Dündar, 2013 yılında Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Avukatlık stajını Manisa'da Av.Ahmet Sofuoğlu'nun yanında yapan Veli Dündar, 2016 yılı sonunda avukatlık ruhsatı almaya hak kazandı.
Evli ve iki çocuk babası olan Av.Veli Dündar, törene katılan herkese teşekkür etti. Davetlilere açılış sonrasında pilav ayran ikram edildi.
Reklam
Reklam
Bu haber 6879 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum