Doğalgaz İçin Hizmete Alım Töreni

Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde 101 Yerleşim Yerine Doğalgaz Hizmete Alım Töreni düzenlendi.

Reklam
Doğalgaz İçin Hizmete Alım Töreni
23 Mart 2018 - 18:51
Reklam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın koordinasyonunda düzenlenen aralarında Gördes'in de bulunduğu 101 Yerleşim Yerine Doğalgaz Hizmete Alım Töreni'nde konuştu.
101 Yerleşim Yerine Doğalgaz Hizmete Alım Töreni'ne Gördes Kaymakamı Fatih Ayaz ve Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol da katıldı.
Millete olan aşk ve sevdalarını dile getiren Erdoğan, "Ne yapalım, özel sektör gitmiyorsa o zaman doğalgazı götürmek bizim görevimiz. Devlet olarak biz gideriz. Çünkü onları biz orada hala tezeğe, kömüre bırakamayız." dedi.
Erdoğan, doğalgazın kolaylığından, konforundan, temizliğinden faydalananların sevinci ve mutluluğunun, gönülden "Allah razı olsun bu hükümetimizden" demelerinin mükafat olarak kendilerine yeteceğini ifade etti.
Doğalgaz olmayışından dolayı yaşanan çileyi en çok annelerin çektiğini anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "O benim anam 5 kat binanın bodrumuna iner, oradan kömürü taşır getirir. O yetmez, zaten bir odada soba var, orada yakar. Bütün pislik, kömür kokusu ortada. Ondan sonra sabah kalktığında bakmışsın, anam, sobayı temizliyor, kül mül her tarafı sarmış. Bu çileyi çekmediler mi? Analarımız çekti. Sizin analarınız çekmedi mi? Çekti. Öyleyse şimdi analara bunu çektirmeyelim. Bir konfor ortaya getirelim. Bunu beraber, milletçe yapacağız. Devletimiz inşallah bunu dört bir yana götürmeye muktedirdir ve bunu götüreceğiz."
Kaymakam Fatih Ayaz ve Başkan Muhammet Akyol tören sonunda yaptıkları paylaşımda 'Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımızı sunuyoruz. Gördes'imiz Doğalgaz başarısıyla ülkemizin 101 yerleşim yeri arasında... Bu gurur hepimizin. Teşekkürler Gördes!' notunu düştü.
Reklam
Reklam
Bu haber 3807 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum