Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP Adayı Özgür Özel Gördes'te Konuştu

CHP Manisa Milletvekili ve 1.Sıra Adayı Özgür Özel: "Çanakkalede Kefensiz Yatanların Torunlarıyız"

Reklam
CHP Adayı Özgür Özel Gördes'te Konuştu
01 Mayıs 2015 - 16:43
Reklam
Reklam
CHP'nin Manisa Milletvekili ve 7 Haziran genel seçimlerinde Manisa 1. sıra adayı Özgür ÖZEL, Gördes'te konuştu. Seçimlere doğru büyük bir iddia ortaya koyduklarını ve Türkiye'nin bugün CHP'yi konuştuğunu ifade eden Özel, 'Biz miting meydanlarında kefen giyenlerin değil, Çanakkale'de kefensiz yatanların torunlarıyız' dedi.
            CHP İlçe teşkilatında Manisa Milletvekili aday tanıtım toplantısına, partililer büyük ilgi gösterdi. Milletvekili adayları Özgür Özel, Mustafa Başgülşen, Tur Yıldız Biçer, Saniye Akgül ve Sabri Temel partililere tanıtıldı ve büyük alkış aldı.
            Adaylar yaptıkları kısa konuşmalarda; ön seçimle kazanılan moral ve motivasyonu dile getirdi. 7 Haziran'ın farklı bir Haziran olacağına dikkat çeken adaylar, CHP iktidara geliyor ve CHP ile birlikte halk iktidara geliyor vurgusu yaptı.
            Özgür Özel konuşmasının son bölümünde; CHP'nin seçim beyannamesinden ana başlıklar sundu. Bu seçimde artık iktidarın icraatlarını değil, CHP'nin halkımıza vaat ettiklerini konuşacağız. Emekli maaşı, sosyal yardımlar, çiftçiye destekler bu ülkede insan onuruna yakışır biçimde CHP iktidarında verilecektir diyen Özgür Özel, Gördes'in üç beldesi 7 Hazirandan sonra, tekrar belediyelerine kavuşacak müjdesini verdi.
            Milletvekili adayları ve beraberlerinde kalabalık bir partili topluluğu, daha sonra çarşı merkezinde yürüyüşe çıktı. Alkışlarla vatandaşları selamlayan CHP milletvekili adaylarına, vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 5093 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum