Din Görevlileri Haftası Kutlandı

Cami ve Kuran Kurslarına katkı sağlayanlar taltif edildi.

Reklam
Din Görevlileri Haftası Kutlandı
20 Ekim 2018 - 16:17
Reklam
1-7 Ekim tarihleri arası Camiler ve Din Görevlileri Haftası olarak kutlanması sebebi ile hafta boyunca bazı etkinlikler düzenlendi. Bu kapsamda, Manisa İl Müftü Yardımcısı Osman CANBOLAT'ın konuşmacı olarak katıldığı 'Camiler ve Din Hizmetine Adanmış Ömürler' konulu konferans, Belediye Kültür Sarayında yapıldı.
Konferansta Manisa İl Müftü Yardımcısı Osman CANBOLAT caminin öneminden bahsettikten sonra, ömrünü Cami ve Kur'an hizmetlerine adayan manevi şahsiyetlere değindi. Konferans bitiminde İlçemizdeki Cami ve Kur'an Kurslarına maddi ve manevi katkı sağlayan Belediye başkanı Muhammet AKYOL Başta olmak üzere, 21 hayırsever vatandaşa teşekkür belgeleri takdim edildi.
Ayrıca İlçemiz Müftülük personelinden 2017 yılı Etkili Hutbe Okuma yarışmasında Türkiye ikincisi olan Ulu Camii İmam-Hatibi Mustafa DEVRİK, 2018 yılı Bilgi yarışmasında İl birincisi Kaşıkçı Mahallesi Camii İmam-Hatibi Fatih YAPRAK, 2006 yılı Ezan Okuma yarışmalarında bölge üçüncüsü olan Çamlı Camii İmam-Hatibi Gani ÇAKIROĞLU'na ve ilçemizde uzun yıllar görev yaptıktan sonra Fatih Camii İmam-Hatipliğinden emekli olan Süleyman KÖSEM'e İlçe Müftülüğünce hazırlanan Teşekkür Belgeleri sunuldu.
Reklam
Reklam
Bu haber 2490 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum