Denizbank'ın İftar Yemeğinde Buluştular

Denizbank'ın davetine çok sayıda esnaf ve çiftçimiz katıldı.

Reklam
Denizbank'ın İftar Yemeğinde Buluştular
14 Temmuz 2015 - 19:27
Reklam
İlçemize şube açması kesinleşen, müdür ve personeli belirlenen Denizbank, hazırlıklarının tamamlamak üzere. Banka verilen bilgiye göre, 1 Ağustos tarihinde ilçemizde resmen hizmet vermeye başlayacak.
            Tarım sektörünün gelişmesi yolunda sürdürdüğü yoğun faaliyet ve yenilikçi ürünlerle dikkat çeken Denizbank, hafta içerisinde Gördes'te bir iftar yemeği verdi. Saklıbahçedeki iftar programına, bölgede faaliyet gösteren tarım sektörünün ileri gelenleri davet edildi.
            Denizbank'ın iftar yemeğinde; Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, Tarım Bankacılığı Satış Müdürü Asuman Köseoğlu, Gördes Şube Müdürü Orçun Erdem, Tarım Bankacılığı Bölge sorumlusu Mehmet Uz, Gördes İlçe Tarım Müdürü Güngör Akyol, Gördes Ziraat Odası Başkanı Mehmet Koç, Kooperatif başkanları, esnaflar, iş adamları ve yöre çiftçileri hazır bulundu.
            İftar yemeğinden sonra söz alan, Denizbank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan şunları söyledi:
            ' Denizbank tarım sektörüne, faaliyet gösterdiği topluma fayda sağlama misyonu doğrultusunda büyük önem atfediyor. Artık geleneksel hale gelen iftar yemeklerimizle, sektörümüzün karar vericileriyle bir araya gelmekten mutluyuz. Önümüzdeki yıllarda da bu geleneği devam ettireceğiz. Tarımsal üreticilerimize en iyi hizmeti verebilmek için, tüm gücümüzle çalışacağız.'
Reklam
Reklam
Bu haber 2685 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum