Demokrasi Şehitleri İçin Lokma Hayrı

Hain darbe girişiminin ardından demokrasi ve milli irade nöbeti aralıksız devam ediyor.

Reklam
Demokrasi Şehitleri İçin Lokma Hayrı
22 Temmuz 2016 - 13:15
Reklam
Gördes Belediyesi Şehit Makbule Hanım Meydanında darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitler için lokma hayrı yapıldı, mevlid-i şerif okundu.
Milli iradeye sahip çıkmak için 15 Temmuz cuma gününden bu yana Gördes Kaymakamı T. Hakan Bilgin, Belediye Başkanı Muhammet Akyol başta olmak üzere çok sayıda vatandaşımız, Demokrasi ve Milli İradeye sahip çıkmak için Şehit Makbule Hanım Meydanı'nda toplanıyor.
Vatandaşlarımız, Gördes Belediyesi tarafından Şehit Makbule Hanım Meydanında kurulan Milli İrade ve Demokrasi Çadırında, Fetullahçı Terör Örgütünce (FETÖ) gerçekleştirilen darbe girişiminin ilk gününden bu yana terör örgütüne karşı protestolarda bulunarak, demokrasi nöbetine devam ediyor.
Gördes Belediyesi'nden Lokma Hayrı
Gördes Belediyesi tarafından Şehit Makbule Hanım Meydanında kurulan Milli İrade ve Demokrasi Çadırında gece geç saatlere kadar demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara 21.00-01.00 saatleri arasında lokma ikramında bulunuldu.
Şehitler İçin Mevlid-i Şerif
Gördesli vatandaşlar demokrasi nöbeti sırasında darbe girişiminde şehit olanlar için hep birlikte dualar etti, Mevlid-i Şerif okundu  ve tekbir getirerek darbecileri lanetleyerek kınadı.
'Demokrasi Nöbetine Devam Edeceğiz.'
Başkan Muhammet Akyol; "Halka hizmet Hak'ka hizmettir bilinci ile demokrasi mücadelesinde destan yazan Gördes halkı ülkemizin her yerinde olduğu gibi milli iradenin yanındaki dik duruşunu göstermek için 15 Temmuz Cuma Gecesinden bu yana meydanlarda.  Her görüşten vatandaşımızla vatan için millet için nöbetteyiz. Milli İrade ve Demokrasi Çadırının etrafında demokrasi nöbetine, vatan nöbetine Gördesliler olarak ikinci bir emre kadar devam edeceğiz' dedi.
Başkan Muhammet Akyol, son olarak da milli iradenin hakimiyeti için gözlerini kırpmadan hayatlarını feda eden tüm şehitlerimiz için lokma hayrı yaptıklarını belirterek; Türk Milletinin bir kez daha böyle elim olaylarla karşılaşmaması temennisinde bulunduklarını, bu süreçte kendilerini destekleyen herkese ve özellikle gece gündüz demeden bizzat vatan nöbeti tutan Gördeslilere teşekkür ettiğini kaydetti. 










Reklam
Reklam
Bu haber 2475 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum