Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Deliçoban'a İçme Suyu Arıtma Tesisi

Tesise enerji sağlayacak olan sistem için çalışmalara başlandı.

Reklam
Deliçoban'a İçme Suyu Arıtma Tesisi
23 Ocak 2017 - 12:56
Reklam
Reklam
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelindeki içme suyu kalitesini arttırma çalışmaları kapsamında Deliçoban Mahallesi'ne içme suyu arıtma tesisi inşa edecek.
 Saatte 18 metreküp içme suyu arıtacak tesise enerji sağlayacak olan sistem için çalışmalara başlandı. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen işlemler kapsamında, arıtmaya ait enerji projesine yönelik ölçümler yapılarak, arazi çalışmaları tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinatörü Alp Safa Gökkaya ve MASKİ Gördes Sorumlusu Türker Kesici, Deliçoban Mahalle Muhtarı Refik Öztürk ile birlikte mahallede gerçekleştirilen çalışmaları yakından takip etti.
Deliçoban Mahalle Muhtarı Refik Öztürk, mahallelerine ulaşan hizmetlerden memnun olduklarını ifade etti. Muhtar Öztürk, 'Mahallemizde mevcut bir sondajımız vardı. Geçtiğimiz yaz ayı içerisinde MASKİ tarafından yeni bir sondaj kuyusu daha açıldı. Yetkililer gelip inceledi, bu sondajların arıtmaya bağlanmasıyla daha sağlıklı su içeceğimizi söylediler. Bu çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesi'ne ve MASKİ'ye teşekkürlerimi iletiyorum' diye konuştu. 
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2249 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum