Dargıl Mahallesi Çalışmalardan Memnun

Mahallede 10bin metrekare parke taşı döşendi.

Reklam
Dargıl Mahallesi Çalışmalardan Memnun
10 Haziran 2017 - 12:19
Manisa Büyükşehir Belediyesi, mahallelerde başlattığı alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile uzun zamandır hizmete hasret kalan mahallelerin sorunlarına neşter vurmaya devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ Genel Müdürlüğü'nce eski kanalizasyon ve içme suyu hatları yenilenen Dargıl Mahallesi'nde kilit parke ve bordür döşeme çalışmaları da tamamlandı.
 İlk olarak MASKİ Genel Müdürlüğü'nce mahallenin kanalizasyon hattı ile içme suyu şebeke hatları yenilendi. Ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'nca mahallede kilit parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarına başlandı. Gerçekleştirilen çalışmaların ardından mahallede 10 bin metrekare kilit parke taşı döşemesi yapıldı.
Başkan Ergün'e teşekkür ediyoruz
Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin mahallede gerçekleştirdiği çalışmalardan mutluluk duyduklarını belirten Mahalle Muhtarı Ferhan Gürer, 'Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından köyümüzün alt yapısı tamamen yenilendi. Bu kapsamda kanalizasyon hattı ve su şebekesi değiştirildi. Alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra da kilit parke taşımız tamamen döşendi' dedi. Mahalle halkının yapılan hizmetlerden çok memnun olduğunu ifade eden Muhtar Ferhan Gürer, 'Bu çalışmaların yapılmasından dolayı başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere, bu işlerde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz' diye konuştu. 
Reklam
Reklam
Bu haber 2709 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum