Cumhur İttifakında Karşılıklı Ziyaretler

MHP İlçe Yönetimi Ak Parti ilçe Teşkilatını ziyaret etti.

Reklam
Cumhur İttifakında Karşılıklı Ziyaretler
03 Şubat 2019 - 15:22
Reklam
24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı seçimleri ardından 31 Mart 2019 yerel seçimleri için de Cumhur İttifakı'nın devamına karar veren AK Parti ve MHP teşkilatları çalışmalarını hızlandırdı. Gördes'te, Cumhur İttifakı kapsamında AK Parti ve MHP teşkilatları karşılıklı ziyaretlerine devam ediyor.
Cumhur İttifakı kapsamında MHP İlçe Başkanı Abdurrazik Yonat ve MHP İlçe teşkilatı, AK Parti İlçe Başkanlığında Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İlçe Başkanı Rıza Dilcan ve AK Parti İlçe teşkilatını ziyaret etti.
'CUMHUR İTTİFAKI, BİR GÖNÜL İTTİFAKIDIR'
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçede zaferle çıkacaklarını ifade eden AK Parti Gördes İlçe Başkanı Rıza Dilcan, 'Cumhur İttifakı, bir Türkiye gönül ittifakıdır. Bu gönül bağlılığından sonra iki parti, özellikle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi noktasında başarıyla gerçekleşen bir seçimin bir devamı olarak, yerel seçim hareketi noktasında da önümüzdeki süreçte 31 Mart'ta daha da güçlenerek çıkacağına inanıyoruz. İki partimizin teşkilatları omuz omuza çalışarak Manisa Büyükşehirde ve Gördes'imizde 31 Mart akşamı ittifakımızı inşallah zafere taşıyacağız' şeklinde konuştu.
'DAHA GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN CUMHUR İTTİFAKI'
Cumhur İttifakının bir seçim ittifakının olmadığını vurgulayan Belediye Başkanı Muhammet Akyol, 'Cumhur İttifakı, Türkiye'nin bekası için kurulan bir gönül ittifakıdır. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sn. Devlet Bahçeli'nin yerli ve milli bir duruşuyla Cumhur İttifakı tarihi bir birliktelik olarak ortaya çıkmıştır. AK Parti teşkilatlarımız ve MHP teşkilatlarının yanı sıra siz kıymetli hemşerilerimizle omuz omuza çalışarak 31 Mart akşamı ittifakımızı inşallah zafere taşıyacağız.' diye konuştu.
Reklam
Reklam
Bu haber 1462 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum