Çiçekli Yolundaki Çile Bitiyor

Kalemoğlu yol ayrımından Çiçekliye kadar olan bölüm asfaltlanacak.

Reklam
Çiçekli Yolundaki Çile Bitiyor
30 Temmuz 2016 - 17:54
Reklam
Çiçekli yolunda aylardır devam eden çile sona eriyor. Gördes-Akhisar yol ayırımından itibaren Çiçekliye kadar olan yol, son zamanlarda tam bir işkence haline gelmişti.
            Alt yapısı çöken ve asfalt kaplaması tuz buz olan yolda, araçlar sırat köprüsünden geçer gibi yol alıyordu. Bu durum başta Kalemoğlu ve Çiçekli mahallelerinde haklı şikâyete ve rahatsızlığa sebep olmuştu.
            Konuyla ilgili olarak Çiçekli ve Kalemoğlu Mahallesi sakinlerinden, çok sayıda telefon aldık ve şikâyetlerini dinledik. Konuyu araştırarak, en son Büyükşehir Gördes Koordinatörlüğüne başvurduk.
            Büyükşehir Gördes Koordinatörü Alp Sefa Gökkaya'nın verdiği bilgilere göre; yolun asfaltlama çalışması en geç bir hafta içerisinde başlayacak. Bayat bölgesinde asfaltlamayı bitiren ekipler, hemen Çiçekli yoluna sevk edilecek.
            Gördes-Akhisar yol ayırımından itibaren; Çiçekli'ye kadar olan 9km'lik yolun önce alt yapısı tamamlanacak, ardından sıcak asfalt dökülecek. Alp Sefa Gökkaya, 9km'lik Çiçekli yolunun en geç bir ay içerisinde bitirileceğini belirtti.
Reklam
Reklam
Bu haber 4064 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum