Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP'nin Yeni Başkanından Açıklamalar

CHP Gördes İlçe Başkanı Ergin, açıklamalarda bulundu.

Reklam
CHP'nin Yeni Başkanından Açıklamalar
04 Aralık 2017 - 10:23
Reklam
Reklam
Gördes CHP ilçe teşkilatı, geçtiğimiz hafta sonu coşkulu bir kongre gerçekleştirdi. Tek liste üzerinde ittifak eden CHP örgütünde, delegeler Nihat Ergin'i ilçe başkanlığına getirdi. Partiye uzun yıllar hizmet veren Şefik Uyar'dan sonra, görevi devralan Nihat Ergin gazetemize açıklamalarda bulundu.
            CHP İlçe Başkanı Nihat Ergin şunları söyledi: 'Manisa milletvekillerimiz Özgür Özel, Tur Yıldız Biçer'in katılımlarıyla son derece olgun bir kongre gerçekleştirdik. Kongreye tek liste halinde girilmesi, topluma verdiğimiz birlik ve beraberlik mesajıdır.
            2019 yılında yapılacak seçimlere, bugünden hazırlanmak zorundayız. Çalışmalarımızı hemen başlattık. Görevimizin ve yükümüzün ağır olduğunu biliyoruz. Verilen görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz.
             Kongre sürecinde bize yardımcı olan tüm partililerimize, delegelerimize, civar ilçe teşkilatı mensuplarımıza, kongremize teşrif eden sivil toplum kuruluşları ve oda meslek gurubu yöneticilerine ve tüm misafirlere yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum…'
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2786 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum