Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çevre Gününde Muhtar Çakır'a Ödül

Kerim Çakır fotoğraf yarışmasında 3.oldu.

Reklam
Çevre Gününde Muhtar Çakır'a Ödül
10 Haziran 2017 - 19:48
Reklam
Reklam
5 Haziran Dünya Çevre Günü Manisa'da bir dizi etkinlikle kutlandı. Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtına Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nurettin Aytekin ve beraberindekiler tarafından çelenk sunularak saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. 
 Valilik binasındaki programda çevre yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ve velileri Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'i ziyaret etti. Öğrencileri tebrik eden Vali Güvençer çeşitli hediyeler verdi. Daha sonra Manisa Valiliği önünden Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi binasına kadar Çevre Kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonunda düzenlenen programda konuşan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nurettin Aytekin, Kendini koruma gücünden yoksun, varlığımızı borçlu olduğumuz doğaya, çevreye karşı birey olarak hepimizin sorumlulukları vardır. Sağlıklı bir yaşam sürdürülmesi ancak sağlıklı ve temiz bir çevre ile mümkündür. dedi.
Programın sonunda çeşitli kategorilerde yapılan çevre konulu yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi. Muhtarlara yönelik düzenlenen "Muhtarımızın Gözüyle Mahallemiz" adlı fotoğraf yarışmasında  ise Nakıpağa Mahallesi Muhtarı Kerim Çakır 3.oldu.
 Ödülünü Vali Mustafa Hakan Güvençer'den alan Muhtarlar Derneği Başkanı Kerim Çakır, 'yarışmada ilçemiz ve mahallemiz adına ödül aldığım için çok mutluyum' dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2586 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum