Engelliler Haftası Kutlandı

Engelli vatandaşlarımız için bir dizi etkinlik düzenlendi.

Reklam
Engelliler Haftası Kutlandı
24 Mayıs 2015 - 09:53
Reklam

10–16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle ilçemizdeki bir gurup engelli 13-14 Mayıs 2015 tarihlerinde Çanakkale'ye düzenlenen geziye katıldı. Engelliler geziye; Gördes Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Engelsiz Engelliler Projesi kapsamında satın alınan Engelli Minibüsü ile çıktı.
            Ayrıca 15 Mayıs günü Engelsiz Kafeteryada İlçe Kaymakamı Turgay Hakan BİLGİN, Garnizon Komutanı J.Ütğm. Selim KASACI, Belediye Başkanı Muhammet AKYOL, Emniyet Amiri İsmail ÇELEBİ, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeleri, Gördes Engelliler Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, birçok engelli vatandaşımız ve engelli yakınlarının katılımları ile kahvaltı programı düzenlendi.
             Kaymakam Turgay Hakan BİLGİN konu ile ilgili yaptığı açıklamada kaymakamlık olarak her zaman engellilerin yanında olduklarını ve onların her türlü sorun ve sıkıntılarının giderilmesinde kendilerine yardımcı olunacağını ve engelliler tarafından gerçekleştirilecek olan her türlü sosyal ve kültürel faaliyetlere destek sağlanacağını belirtti.
                  Ayrıca Kaymakam BİLGİN, 'Her sağlıklı insanın da engelli adayı olduğu gerçeğinin unutulmaması temennisiyle, tüm engelli vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum' dedi.   
Reklam
Reklam
Bu haber 3063 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum