Cengiz Ergün Ak Parti'yi Ziyaret Etti

Başkan Ergün Ak Parti İl Başkanı Mersinli ile açıklamalarda bulundu.

Reklam
Cengiz Ergün Ak Parti'yi Ziyaret Etti
29 Ocak 2019 - 17:04
Cumhur İttifakı'nın Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı MHP'li Cengiz Ergün, ilk kez AK Parti Manisa İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. AK Parti Manisa İl Başkanlığı önünde Cengiz Ergün'ü İl Başkanı Berk Mersinli ve AK Partili belediye başkanları karşıladı. AK Parti ziyaretine MHP'nin yöneticileri ve MHP'li 6 belediye başkan ve başkan adayları katıldı. İl Başkanlığı'nın toplantı salonunda AK Partililerle buluşan Cengiz Ergün, partililerle selamlaştı. AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Cengiz Ergün ile partide ilk defa bir araya geldiklerini belirterek, 'Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Cengiz Ergün ile ilk startımızı bugün veriyoruz. Bugün Türkiye'nin geldiği süreçte iki partinin de bir arada olması lazım.Bu iki parti dışında da bizlere oy verecek olan insanların desteği çok önemli. Bizler iki genel başkanın bir araya gelmesiyle ortaya koyduğu ittifakı Manisa teşkilatları olarak 17 ilçemizde benimsiyoruz ve sonuna kadar da destek oluyoruz.
31 mart seçimleri öncesinde 17 ilçemizde hiçbir şey ayırt etmeden seçmenlerimiz bize oy verecek, bizler Cumhur İttifakı'nın Manisa'da başarılı olması için elimizden geleni yapacağız. AK Parti ve MHP teşkilatları birlik olacak, bu birlik içinde kayıpsız 17 ilçeyi ve büyükşehri alarak devam edeceğiz' diye konuştu.
'TÜM TEŞKİLATLARIMIZLA CENGİZ ERGÜN'ÜN YANINDA OLACAĞIZ'
Manisa'da hiçbir tereddüt yaşamadıklarını dile getiren Berk Mersinli, '2 aylık süre boyunca kapı kapı dolaşıp, başta Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Cengiz Ergün olmak üzere zillet ittifakının sonunu getireceğiz ve Cumhur İttifakı Manisa'da başarılı olacak. Bu noktada süreç yeni öğreneceğimiz, geliştireceğimiz bir süreç. Ufak tefek sıkıntılar yaşayabiliriz. Ama biz bunları Büyükşehir Belediye Başkan adayımız ve MHP teşkilatlarıyla beraber çözmeye gayret edeceğiz. İki liderin ortaya koyduğu fedakarlığı yere düşürmeden bu günden tezi yok çalışmalara başlıyoruz. İnsanlar dışarıdan şimdiden yazmaya başladı. ‘Dün neydi, bu gün ne oldu' diye. Biz onlara bakmıyoruz. Her zaman tatlı sert tartışmalar olabilir. Biz bugünden itibaren iki liderin gösterdiği noktada azimle, kararlılıkla ilerleyeceğiz. Tüm teşkilatlarımızla Cengiz Ergün'ün yanında olacağız' dedi. 
'GEÇMİŞİ GEÇMİŞTE BIRAKMAK LAZIM'
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün de, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etmekten çok mutlu olduğunu söyledi. Ergün, 'Geçmişi geçmişte bırakmak lazım, düne değil bugüne yarına bakmamız lazım. Çeşitli zamanlarda ülkenin geçmişinde hiç bir araya gelemez denen siyasi partiler geçmiş dönemlerde çeşitli koalisyon ortaklıklarıyla bu ülkeyi yönetmeye talip olmuşlardır. Ülkenin menfaati için bir arada çalışmışlardır. Bugün yine karşınızdayız. Arada geçen 10 yıllık süreç içerisinde Manisa'ya üreten belediyecilik anlayışıyla, yüzümü karartan herhangi bir suça karışmadan bugün yine karşınızdayız. Her şeyden önce vatandaşımıza daha güzel bir Manisa, yaşanabilir bir Manisa çalışması içerisinde bu süreci geçirdik. Bizi bu onurlu göreve tekrar aday yaptıkları için Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'ye çok teşekkür ediyorum' dedi.  İttifakın başarıya ulaşması için çalışacağını ifade eden Cengiz Ergün, 'Bu ittifaka helal getirmemek için elimizden gelen her şeyi yapacağız, bundan kimsenin şüphe duymaması lazım. Hem Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve hem de 17 ilçeyi almak için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapacağız. Birlik beraberlik içinde yaşanan sıkıntıları, ülkemize yapılan saldırıların önünde durabilmemiz için bu birlikteliğimizin her gün üzerine koyacağız' diye konuştu.  Konuşmaların ardından Cengiz Ergün ve Berk Mersinli birbirlerine çiçek verdi ve Cumhur İttifakı'nın 17 belediye başkan adayı birlikte fotoğraf çektirdi.
Reklam
Reklam
Bu haber 2876 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum