Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çatalarmut'un Üstyapısı Yenileniyor

10 bin metrekare parketaşı döşenecek.

Reklam
Çatalarmut'un Üstyapısı Yenileniyor
06 Ağustos 2018 - 10:07
Reklam
Reklam
MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes'in Çatalarmut Mahallesi'nde tamamladığı altyapı sisteminin ardından 10 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme çalışmalarına başladı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi ile merkeze uzak mahallelere kaliteli alt ve üstyapı hizmeti ulaştırmaya devam ediyor. MASKİ'nin projesi kapsamında altyapı çalışmalarını tamamlandığı mahallelerden biri de Gördes ilçesine bağlı Çatalarmut oldu. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde sürdürülen iş çerçevesinde toplamda 5 kilometre uzunluğunda içme suyu ve kanalizasyon hattı döşendi. MASKİ ekipleri ayrıca, 10 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme çalışmalarına başlayarak mahallede bütünüyle sağlıklı bir sistem oluşturuyor.
'Parke taşlarımız da bitince her şey çok daha güzel olacak'
Çatalarmut Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Aslantaş, 'Daha önce altyapımız vardı ama yarım vaziyetteydi. Sağlıklı bir şekilde yapılmamıştı. Şuan hepsi sıfırdan yepyeni yapılıyor. Altyapımız bitti. Parke taşlarımız da bitince her şey çok daha güzel olacak. MASKİ'nin çalışmalarından memnunuz. Emeği geçen bütün yetkililerimize hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz' dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 4936 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum