Çatalarmutta Altyapı Çalışması

Mahallenin içme suyu ve kanalizasyon hattı elden geçecek.

Reklam
Çatalarmutta Altyapı Çalışması
21 Nisan 2018 - 18:15
MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Gördes'e bağlı Çatalarmut Mahallesi'ndeki altyapı yenileme çalışmalarına da başladı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa'nın 17 ilçesindeki mahalleleri 154 Mahalle Projesi ile tanıştırmaya devam ediyor. MASKİ, proje kapsamında Gördes'in yedinci mahallesi olan Çatalarmut'taki çalışmalarını da başlattı. Mahallenin 2 bin 300 metre uzunluğundaki kanalizasyon hattı Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalarla yenileniyor. Kanalizasyon hattının yanı sıra,  mahallenin 2 kilometrelik içme suyu şebekesi de sağlıklı hale getirilecek. Altyapı çalışmalarının tamamlanması sonrasında MASKİ, üstyapıyı da ele alarak 10 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme çalışması gerçekleştirecek. MASKİ, mahalleye ayrıca 500 kişilik fosseptik inşa edecek. Kanalizasyon hattı çalışmalarının yapıldığı mahallede Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Alp Safa Gökkaya ve MASKİ İlçe Şefi Türker Kesici incelemelerde bulundu.
'15 senede görmediğimiz hizmeti 3 senede gördük'
Çatalarmut Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Aslantaş, 'Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü sayesinde 15 senedir görmediğimiz hizmetleri 3 sene gibi kısa bir sürede gördük. Mahallemizin altyapısı kötü durumdaydı. MASKİ, altyapı çalışmalarına başladı. Mahalle sakinleri de çalışmalardan son derece memnun. MASKİ yetkilileri de çalışmaları yakından takip ediyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun'a teşekkür ederim ' dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 2259 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum