Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çakmak Çakan Adamın Sırrı

Balıklı'da Arif Demir, mahallede elektrik olmadığından gelen her siyasiye çakmağını yakıp mesaj veriyor.

Reklam
Çakmak Çakan Adamın Sırrı
10 Ekim 2016 - 16:14
Reklam
Reklam
Balıklı önce köydü, sonra mahalle oldu Büyükşehir'le birlikte. Köyün hemen yanı başındaki Çambeyli semtinde, yaklaşık 40 haneyi ilgilendiren elektrik derdi yılan hikâyesine döndü. 20 yıldır bu dert hiç bitmedi.
            Elektrik diye inleyen Balıklı sakinleri, dertlerine bir çare bulamadı. Çok mücadele ettiler ama sonuç alamadılar. Onların bu mücadelesinde, bir isim sembol oldu. Mahalleli ona ‘çakmak çakan adam' diyor.
            O isim Arif DEMİR. Yapabileceği en anlamlı tepkiyi yıllarca sürdürmüş. Her seçim döneminde köye gelen politikacılara, anlamlı bir tepki göstermiş. Politikacılar konuşurken cebindeki çakmağı çıkarıp, çakıp söndürmüş.
            Politikacılar merak ederek, hep ne oluyor diye sormuş. Böylece 40 hanenin elektrik derdi anlatılmış. Fakat buna rağmen yine bir netice alınamamış.
            Kendisiyle görüştüğümüz Arif Demir, bu defa çakmağı yazı işleri müdürümüz Ahmet İnce'ye çaktı. Ne olacak bizim elektrik derdimiz diye sordu Arif Demir. 40 haneye elektrik gelinceye kadar, çakmak çakmaya devam edeceğini söyleyen Arif Demir, 'Başka yapacak bir şey kalmadı' dedi…
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 3513 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum