Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Büyükşehire Bir Ödül Daha

Manisa Büyükşehir, 2015 yılında en iyi bütçe performansı gösteren belediye seçildi.

Reklam
Büyükşehire Bir Ödül Daha
23 Ekim 2016 - 22:59
Reklam
Reklam
İmar ve Yapı Derneği, Büyükşehir Belediyeleri arasında yaptığı bütçe performansı değerlendirmesinde Manisa Büyükşehir Belediyesini, 2015 yılında bütçesini en iyi kullanan büyükşehir belediyesi seçti. İMYAD, tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda 220 puanla en iyi bütçe performansı gösteren Büyükşehir Manisa oldu.
  İMYAD tarafından ‘Rakamlar Düzelmeden Şehirler Düzelmez' sloganıyla başlatılan ve ‘Belediyeler Arası Bütçe Kullanım Performanslarının Resmi Veriler Doğrultusunda Değerlendirme ve Ödüllendirme Projesi' sonuçlandı.  İMYAD Yönetim Kurulu tarafından tahsilat performansı, harcama performansı, yatırım performansı ve personel performansı kategorilerinden oluşan değerlendirmeler sonucunda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2015 yılı Büyükşehir Belediyeleri Bütçe Performansı birincisi seçildi.
İMYAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Ayaz, 'Projeye başlarken bütün detayları ile belediyelerimize sunduk. Hangi kriterlere tabloda yer vereceğimizi belirttik. Bütün sonuçlarıyla beraber bütçe performansında ülkemiz genelinde en başarılı Büyükşehir Belediyesi, Manisa Büyükşehir Belediyesi oldu.' dedi.
Verilen ödül için duyduğu memnuniyeti aktaran Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 'Aldığımız ödüllerin de başarılarımızın en önemli göstergesi olduğuna inanıyorum. Devletimizin bizlere verdiği bütçeyi iyi ve doğru kullanarak Manisalı vatandaşlarımıza hizmetlerimizi ulaştırıyoruz. Bizlere bu ödülü layık gören İMYAD yönetimini de teşekkür ediyorum.' diye konuştu. 
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 3920 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum