Büyükşehir Muhtarlarla Birarada

Daire Başkanı Arslan, 5 mahalleyi ziyaret etti.

Reklam
Büyükşehir Muhtarlarla Birarada
20 Kasım 2017 - 00:05
Reklam
Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanlığı, Gördes'e bağlı 5 mahalleye ziyarette bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü'nün ilçede yürüttüğü çalışmaları yerinde inceleyen Muhtarlıklar Daire Başkanlığı ekipleri, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlarla da sohbet etme imkanı buldu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanlığı'nın il genelinde gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleri devam ediyor. Mahalleleri ziyaret ederek eksiklikleri tespit eden ve ilgili dairelere ileten Muhtarlıklar Daire Başkanlığı ekipleri, Gördes'e bağlı mahallelerde incelemelerde bulundu.
Gördes'e bağlı Köseler, Dargıl, Beğenler, Balıklı ve Karayağcı mahallelerini ziyaret eden ekipler, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlarla temaslarda bulundu. Daire Başkanlığı ekipleri ayrıca Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü'nün mahallelerde yürüttüğü ve tamamladığı çalışmaları da yerinde inceleme fırsatı buldu.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde Manisalılara en iyi hizmeti sunmanın çabası içerisinde olduklarını belirten Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, 'Bu doğrultuda ara vermeden mahallelerimizi ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceliyoruz, eksiklikleri tespit ediyoruz ve bu eksiklikleri ilgili dairelere aktararak çözüme kavuşturulmasına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti gözlemlemek bizleri oldukça mutlu ediyor' dedi. 
Reklam
Reklam
Bu haber 2603 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum