Börez'de Üstyapı Çalışmaları Başladı

15 bin metrekare kilit parke taşı döşenecek.

Reklam
Börez'de Üstyapı Çalışmaları Başladı
25 Eylül 2018 - 17:18
Reklam
MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Gördes'in Börez Mahallesi'nde 11 kilometrelik altyapı çalışmasını noktalamasının ardından 15 bin metrekare kilit parke taş döşeme işine başladı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi ile il genelinde alt ve üstyapı dönüşümlerine imza atıyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen proje kapsamında Gördes'in Börez Mahallesi'nde 6 kilometre kanalizasyon, 5 kilometre de içme suyu hattı dönüşümüne imza atıldı. Altyapı çalışmalarının ardından ekipler, 15 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme işine hayat vermeye başladı. Mahallede ayrıca, 3 adet foseptik kuyusu da inşa edilerek, daha sağlıklı bir atıksu sistemi oluşturuldu.
Mahalle Muhtarı İsmail Oruç, MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından mahallelerinde yürütülen alt ve üstyapı çalışmalarının önemine değinerek, 'Allah'a şükür hiçbir sıkıntımız yok. Mahallemizde hiç de sağlıklı durumda olmayan içme suyu ve kanalizasyon hatları vardı. Onlar da mahallemizin her noktasını kapsamıyordu. Şimdi çok sağlıklı ve mahallemizin tamamını kapsayan bir altyapı ağına kavuştuk. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'den Allah razı olsun. Taş döşeme çalışması da noktalanınca tertemiz bir mahallemiz olacak' dedi. 
Reklam
Reklam
Bu haber 2304 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum