Bilim Otobüsü Yakaköy'de

Boğaziçi Ünv. öğrencileri Yakaköy ve Fatih okullarını ziyaret etti.

Reklam
Bilim Otobüsü Yakaköy'de
15 Nisan 2017 - 15:59
Reklam
İLKYAR (İlköğretim Okullarına Yardım Vakfı) ve Boğaziçi Üniversitesi'nin ortaklaşa düzenlediği Bilim Otobüsü programı, İlçe Milli Eğitim Müdürlünün destekleri ve Yakaköy İlköğretim Kurumları'nın girişimleriyle öğrencilerle buluştu. Boğaziçi Üniversitesi'nden gelen öğretim görevlisi ve öğrencilerin çeşitli bilimsel ve sanatsal aktiviteler düzenlediği etkinlikte öğretmenler ve öğrenciler, eğlenirken öğrenmenin mutluluğunu yaşadılar.
Eş zamanlı olarak Yakaköy İlköğretim Kurumları ve Fatih Ortaokulu'nda gerçekleştirilen programda öğrencilerin ilgisini çeken birçok deney ve etkinlik yapıldı. Öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.
Yakaköy İlköğretim Kurumları Müdürü Ömer Faruk ÖLMEZ ' Ülkemizin en güzide üniversitelerinden biri olan Boğaziçi Üniversitesi'nin Bilim Otobüsü'nün ilçemize ve okulumuza gelerek öğrencilerimizle buluşması bizleri çok mutlu etti. Girişimleriyle bu etkinliğin gerçekleşmesini sağlayan Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Sinem Emre'ye, destekleriyle bizlere yardımcı olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, İmam Hatip Lisesi Müdürlüğümüze ve Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğümüze teşekkür ederiz' dedi. 






Reklam
Reklam
Bu haber 4569 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum