Belediyeden Merkez ve Mahallelerde Yoğun Mesai

Yol ve kaldırım yapım çalışmaları hızla devam ediyor

Reklam
Belediyeden Merkez ve Mahallelerde Yoğun Mesai
13 Ekim 2016 - 11:01
Reklam
Gördes Belediyesi merkez ve mahallelerde yapılan çeşitli çalışmalarla yoğun bir mesai harcıyor. Ana cadde üzerinde yapımı tamamlanan Maliye Hizmet Binası ve 112 Acil Binasının kaldırım çalışmaları, Nakıpağa Mahallesi Cuma Caddesindeki konut projesi, bir diğer konut projesi olan Akdeniz Apartmanı çevresinde istinat duvarı ve imar yollarının yapımı ile bir çok mahallede devam eden çeşitli çalışmalarla Gördes Belediyesi yoğun bir şekilde hizmetlerine aralıksız devam ediyor.
Anayol sıcak asfalt ve kaldırım projesiyle ilçenin çehresini değiştiren Gördes Belediyesi, anayol üzerinde yeni yapıların inşa edilmesiyle birlikte kaldırım çalışmalarını sürdürerek anayol üzerinde kaldırım bütünlüğünü sağlıyor.
Gördes Belediyesi'nin konut projeleri arasında bulunan Akdeniz Apartmanı'nın bitişiğinde bulunan imar yollarının yapım çalışmalarına hız veren ekipler; bir yandan da istinat duvarı yapım çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaları yaklaşık 40 metrelik istinat duvarı ve 10 metre genişliğinde iki imar yolunun yapımını kapsıyor.
Nakıpağa mahallesi Cuma caddesinde belediyeye ait olan eski binalarda kentsel dönüşüm projesi kapsamında belediyenin kontrolünde yapım ihalesi yapılacak olan konut ve işyeri projesinin hafriyat çalışmalarına start verildi.
Tüm mahallelerde belirli periyotlarla parke taşı kaplama çalışması yapan belediye ekipleri; Tüpüler mahallesinde dere ıslahı ve istinat duvarı yapım çalışmalarını sürdürüyor. Kalemoğlu mahallesinde yol kaplama çalışmalarına devam edilirken, Sarıaliler mahallesinde mahalle ortak kullanım yeri için çalışmalara başlandı.
Reklam
Reklam
Bu haber 3444 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum