Belediyeden Dev İftar Sofrası

Vatandaşlarımız Gördes İftar Sofrasına çok yoğun ilgi gösterdi.

Reklam
Belediyeden Dev İftar Sofrası
11 Haziran 2018 - 16:17
Gördes Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Geleneksel Gördes İftar Sofrası,  Hükümet Konağı Meydanında gerçekleştirildi.
 Geleneksel Gördes İftar Sofrasına TBMM KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Gördes Kaymakamı Fatih Ayaz, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, AK Parti Gördes İlçe Başkanı Rıza Dilcan, MHP Gördes İlçe Başkanı Abdürezzak Yonat, AK Parti Gördes Gençlik Kolları Başkanı Serkan Temel, Gördes Belediyesi Meclis Üyeleri ve binlerce vatandaşımız katıldı.
BAŞKAN AKYOL, 'ALLAH, BİRLİĞİMİZİ VE DİRLİĞİMİZİ BOZMASIN'
Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol  'Gördes Belediyesi olarak, geleneksel hale getirdiğimiz Gördes Geleneksel İftar Soframız etrafında sizlerle bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyuyor, rabbime bu birlik ve beraberliğimizden dolayı sonsuz şükrediyorum. Hepiniz hoş geldiniz,  gönül soframıza şeref verdiniz. Her yıl olduğu gibi bu yılda birlik ve beraberlik içerisinde iftar sofrasında buluştuk.  Allah, birliğimizi, dirliğimizi bozmazın' dedi.
'İFTAR SOFRASINDA, HERKESİN KATKISI VAR'
İftar Çadırının Ramazan boyunca hizmet verdiğini belirten Başkan Muhammet Akyol 'Gördes Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayı boyunca iftar çadırımızda ve evlere servis yaparak günlük ortalama 650 kişiye iftar yemeği verdik. İftar yemeklerinin hazırlanmasında bize katkı sağlayan, destek olan herkese ayrıca teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.
 AYDEMİR, 'GÖNÜL COĞRAFYAMIZDA, GÖZYAŞI VE KAN VAR'
TBMM KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, 'Bu iftar sofraları insanlarımızın birlik ve beraberliğini pekiştiriyor. Şuan görmüş olduğumuz birlik ve beraberliğin aynısın ülkemizde de görüyoruz. Fakat gönül coğrafyamız değimiz ülkemizin etrafındaki bölgelerde maalesef bu birlik ve beraberliği göremiyoruz. Mübarek Ramazan Ayı olmasına rağmen dünyada Müslüman kanı, Müslüman gözyaşı akmaya devam ediyor.  Coğrafyamızda sadece Müslümanların kanı ve gözyaşı akması tesadüf değildir. Müslümanlar olarak birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var' diye konuştu.
AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, 'Bu güzel iftar sofrasını, gönül sofrasını hazırlayan başta Gördes Belediyesi Başkanı Muhammet Akyol'a ve ekibine teşekkür ediyoruz.  İftar sofraları, birlik ve beraberliğin göstergesidir. Ramazan Ayı'nı bereket ve bolluk içerisinde geçiriyoruz. Allah, Ramazan Bayramına ulaştırmayı nasip etsin' şeklinde konuştu.






Reklam
Reklam
Bu haber 3648 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum