Tahsin Arslan Görevinden Ayrıldı

Büyükşehir Bld. Gördes Koordinatörlüğü görevinden ayrılan Tahsin Arslan, hakkındaki iddialara açıklık getirdi.

Reklam
Tahsin Arslan Görevinden Ayrıldı
24 Mayıs 2015 - 10:54
Manisa Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinatörü Tahsin Aslan görevinden ayrıldı. Büyükşehir yapılanması çerçevesinde Gördes Koordinatörlüğüne getirilen Tahsin Aslan, yaklaşık 9 aydır bu görevini sürdürüyordu.
            Tahsin Aslandan boşalan koordinatörlük görevine, kimin getirileceği kamuoyunda merak konusu oldu. Çünkü Büyükşehir yapılanmasından sonra hizmet birimlerinin büyük bölümü, Gördes Koordinatörlüğünün uhdesine geçmişti.
            Gördes Koordinatörlük görevini bırakmak için 16 Nisan 2015 tarihinde dilekçe veren Tahsin Aslan, 6 Mayıs 2015 tarihinde çalışma arkadaşlarına veda ederek, görevinden ayrıldı. Aslan Büyükşehir bünyesindeki Soma Bölgesel Isıtma Sistemi Müdürlüğü görevine atandı.
            Tahsin Aslanın görevden ayrılması, ilçe kamuoyunda bazı siyasi söylentilere sebep oldu. Parti teşkilatı ile uyum sağlayamadığı ve bu yüzden görevinden ayrıldığı iddiaları ortalıkta dolaştı.
            Konuyla ilgili olarak Tahsin Aslanı aradık ve istifa sebebini sorduk. Aslan gazetemize şu açıklamaları yaptı:
            'Akhisar'da ikamet edip, Gördes'teki görevime gidip gelmede sıkıntılar yaşamaya başladım. Bu yüzden verimli olmadığımı gördüm. Ayrılmamın ana sebebi budur. Hakkımda çıkan söylentiler tamamen asılsızdır. Sadece bir görev değişimi söz konusu oldu. Bundan siyasi rant sağlamaya çalışmak hem anlamsız ve hem çok art niyetli bir durumdur.'
Reklam
Reklam
Bu haber 8094 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum