Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Beğenler'de Sıra İçme Suyunda

Beğenler Mahallesinin 3 bin metrelik içme suyu şebekesi tamamen yenilenecek.

Reklam
Beğenler'de Sıra İçme Suyunda
12 Ağustos 2016 - 19:33
Reklam
Reklam
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Beğenler mahallesindeki kanalizasyon hattı döşemesinin ardından mahallenin 3 bin metrelik içme suyu şebekesini de tamamen yeniliyor.
            MASKİ Genel Müdürlüğü, Beğenler mahallesinde gerçekleştirdiği ana kanalizasyon hattı yenilemesinin hemen ardından, içme suyu çalışmalarına da başladı. MASKİ ekipleri mahallenin eski su şebekesini komple yenileyerek 3 bin metre içme suyu hattı döşüyor. Yıllar önce yapılan ve hiçbir şekilde bakım görmemiş eski şebekelerin değişmesiyle, mahalleli daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu tüketiyor.
'Büyükşehir Belediyemiz büyük hizmet sundu'
Çalışmalar tamamlandığında mahalle adına önemli bir hizmete daha kavuşacaklarını belirten Beğenler Mahalle Muhtarı Bilal Ercan, 'Büyükşehir Belediyemiz, Allah razı olsun, büyük hizmet sundu bize. Kanalizasyon altyapı çalışmamız tamamlandı. Şimdi de içme suyumuza başladık. Eski içme suyu depomuzun yanına bir tane de yenisi yapıldı geçen sene. Şuan hizmette 2 depomuz var. Bakımları güzel, çalışıyorlar. Büyükşehir Belediyemize ve MASKİ'ye bütün bu katkılarından dolayı teşekkür ediyorum' dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2345 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum