Başkan Akyol'un Bayram Mesajı

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Reklam
Başkan Akyol'un Bayram Mesajı
16 Temmuz 2015 - 14:33
Reklam
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, Bayramın tüm insanlık için kalıcı barış ve huzurun hâkim olduğu günlere vesile olmasını diledi.

Başkan Akyol, Ramazan Bayramı mesajında şu ifadelere yer verdi: " Toplumumuza huzur, sofralarımıza bereket getiren maneviyatın, hâkim kılındığı dayanışma ve hoşgörü ortamıyla dolu bir Ramazan ayını daha geride bırakırken, Ramazan Bayramı'nı karşılıyor olmanın ayrı bir sevincini ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.
Bayramlar birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği müstesna günlerdir. Böylesi önemli günlerde birlik ve beraberliğimizi artıracak davranışlarda bulunmalıyız. Yardıma muhtaç insanlarımızı unutmayarak onlara yardım elimizi bir kez daha en samimi duygularımızla uzatmalıyız.
Milletimiz, her zaman paylaşmayı seven, ahlaklı, sağduyulu ve vicdan sahibi bir toplum olarak diğer milletlere örnek olmuştur. Muhtaca yardım eli uzatmayı, Peygamber efendimizden miras aldığımız 'Komşusu açken tok uyumamayı' kendimize düstur edinmiş milletimiz, Ramazan ayı boyunca sergilediği örnek dayanışmayı, Ramazan Bayramı'nda ve sonrasında da sürdüreceğine olan inancımız tamdır.
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)'in buyurduğu gibi, 'Birlikte her zaman rahmet, ayrılıkta ise azap vardır.' Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimizin ve İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramını kutlar; memleketimiz ve tüm insanlık için kalıcı barış ve huzurun hâkim olduğu günlere vesile olmasını dilerim."

Not: Halkımızla bayramlaşma; bayramın 1. günü saat 11.00'da Belediye Çay Bahçesinde gerçekleşecektir. 
Reklam
Reklam
Bu haber 3190 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum