Başkan Akyol'dan Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Muhammet Akyol, yeni eğitim öğretim dönemi için bir mesaj yayınladı.

Reklam
Başkan Akyol'dan Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı
17 Eylül 2018 - 11:56
Reklam
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Yeni eğitim ve öğretim dönemi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
 Yeni bir eğitim öğretim yılının ülkemize ve Gördes'imize hayırlı olması temennisinde bulunan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, eğitimin toplumda vazgeçilemeyecek en temel unsurların başında geldiğini vurgulayarak, geleceğin Türkiye'sine yön verecek olan gençlere en iyi şekilde eğitim verilmesinin ve topluma faydalı bireyler olarak yetiştirilmesinin öncelikli amaçları olduğu söyledi.
Başkan Akyol, 'Öncelikle, yarınlarımızı emanet ettiğimiz, sonsuz sevgi ve sabırla çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlayan, bu kutsal mesleğe gönül vermiş tüm öğretmenlerimize de minnettarız.  Çocuklarımıza ve gençlerimize saygıyı, millet ve ülke sevgisini, bağımsızlık onurunu öğreten tek yer, eğitim yuvalarımızdır. Yeni eğitim dönemine başlamamız münasebetiyle, ülkemizin temel ilkeleri doğrultusunda görevlerini büyük özverilerle ifa eden öğretmenlerimize de görevlerinde başarılar diliyorum. Okullarımız ve toplumumuzda huzurun tesisi önemli ölçüde öğretmenlerimizin ve okul yöneticilerimizin çabalarına bağlıdır. 
2018-2019 eğitim öğretim yılının başlamasıyla gelecekte en parlak meşaleye sahip olacak olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.  Gördes Belediyesi olarak bu yıl da, her yıl olduğu gibi eğitime olan desteklerimiz devam edecektir. Ele aldığımız bütün çalışmalarımıza da çocuklarımızı ve gençlerimizi hiçbir zaman hatırdan çıkarmıyoruz.
Onların gerek eğitim anlamında gerek sosyal aktivitelerini yerine getirme anlamında, spor alanları, dinlenme ve eğlence alanlarını oluşturmaya devam ediyoruz. Bu duygu ve düşünceyle, yeni eğitim öğretim yılının kutlu olmasını temenni ediyor, başta sevgili öğrencilerimiz ve ailelerine, fedakar ve onurlu mesleği temsil eden saygıdeğer öğretmenlerimize ve tüm eğitim camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor; başarı dileklerimi ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 3019 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum