Başkan Akyol'dan Önemli Temaslar

Bld.Bşk.Muhammet Akyol Ankara ve Sivas'ta temaslarda bulundu.

Reklam
Başkan Akyol'dan Önemli Temaslar
25 Eylül 2017 - 10:47
Reklam
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol geçtiğimiz hafta içerisinde Ankara ve Sivas'ta çeşitli temaslarda bulundu. 3 Yıldızlı Otel Projesi'yle ilgili sürecin başladığını ifade eden Başkan Akyol, Koca Murtluk Mesire Alanı'nında da çalışmaların devam ettiğini söyledi.
Temaslarının Ankara ayağında İçişleri Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanı hemşerimiz Ümit Cavuldak'ı makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

3 Yıldızlı Otel Projesiyle ilgili süreç başladı.
İller Bankası ve Gördes Belediyesi ortaklığında devam eden ve yeni başlatılacak olan projelerle ilgili görüşmelerde bulunmak amacıyla İller Bankası Yatırım Değerlendirme Dairesi Başkanı İlker Şadi İşleyen'i makamında ziyaret eden Başkan Akyol; "Daire Başkanımız İlker Beyle yaptığımız görüşmeler sonucunda Gördes'imizin ihtiyaçlarından olan 3 Yıldızlı Otel Projemizle ilgili süreci de başlatmış bulunuyoruz. Gördes'imize hayırlı olsun" dedi.
Gördes'in en büyük ihtiyaçlarından birisi olan konaklama için Gördes Belediyesi prestij bir proje hazırlığında. Gördes'e yakışacak 3 yıldızlı otel ve yaşam merkezi sadece konaklama değil; Türk Hamamı, havuz, sauna, otopark ve konferans-düğün salonu, iş yerleri gibi birçok aktivitenin gerçekleşeceği tam donanımlı bir yaşam merkezi planlanıyor.


Başkan Akyol Ankara temaslarını Ak Parti Genel Sekreter Yardımcısı Bilal Temel'i ziyaret ederek tamamladı.
Başkan Akyol'dan Sivas Ziyareti
Başkan Akyol 2009-2012 yılları arasında Gördes Kaymakamlığı görevinde bulunan Sivas Valisi Davut Gül'ü makamında ziyaret etti. Sivas Valisi Davut Gül'e Gördeslilerin selamını ilettiğini ifade eden Başkan Akyol: " Sayın Valimizle birlikte Gördes'te önemli işlere imza attık. Valimiz Sivas'ta da önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Türkiye'de bir ilk olan 10 bin kişilik KYK Yurdu projesi buna en güzel örnek. Sayın Valimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" dedi. 
Başkan Akyol ardından Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ı makamında ziyaret etti. Belediye çalışmaları hakkında karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunduklarını ifade eden Başkan Akyol;  Sivas Belediyesi'nin yaptığı çalışmalarla ve ortaya koyduğu projelerle Ak Parti Belediyeciliğinin sadece kendisiyle yarıştığını bir kez daha gösterdiğini söyledi.


 
Reklam
Reklam
Bu haber 3703 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum