Başkan Akyol'dan Mehmetçiğin Ailesine Ziyaret

Akyol, Zeytin Dalı Harekatına katılan Uzm.Çavuş Dindar'ın ailesini yalnız bırakmadı.

Reklam
Başkan Akyol'dan Mehmetçiğin Ailesine Ziyaret
02 Şubat 2018 - 18:06
Reklam
Geçtiğimiz günlerde Gördesli Uzman Çavuş Süleyman Dindar'ın Afrin'de çekildiği ‘Afrin'den Hanya'ya Selam' yazılı fotoğrafı binlerce Gördesli tarafından paylaşılmış; Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol' da bu paylaşıma yine sosyal medya üzerinden cevap vermişti. 
Uzman Çavuş Süleyman Dindar'ın babası Mustafa Dindar ve annesi Zinet Dindar'ı evinde ziyaret eden ve Kur'an-ı Kerim ile Türk Bayrağı hediye eden Başkan Akyol, Uzman Çavuş'un ailesiyle bir süre sohbet etti. Başkan Akyol'a ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Rıza Dilcan ve Belediye Meclis Üyesi Leyla Aydoğdu eşlik etti. 
Başkan Akyol, ülkemizin bağımsızlığı için askerlerimizin sınır dışında kahramanca mücadele ettiğini ifade ederek şunları kaydetti: 'Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan askerlerimizden Süleyman Dindar kardeşimiz, geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan selam göndermişti. Bizler de kendisine aynı şekilde yaptığımız paylaşımla cevap vermiştik. Bugün hem ailemizi ziyaret etmek, hem de kendilerine moral vermek istedik. Askerlerimiz orada vatanımız için düşmanla çarpışıyor. Ülkemizin geleceği açısından, devletimizin bekası için bu mücadelede askerimiz gerekeni yapıyor. Cumhurbaşkanımız da cesaretiyle tüm dünyaya örnek oldu. Milletimizin duası askerlerimizle beraber' dedi.
Hayırlısıyla oğlunun görevini yaptığını ifade eden Mustafa Dindar; 'İnşallah kazasız belasız geri döner. Rabbim tüm mehmetçiğimizin yardımcısı olsun. Cenab-ı Allah güç kuvvet versin. Allah milletimizi ve ordumuzu korusun' dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 3784 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum