Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Akyol'dan Hoşgeldin Bebek Ziyaretleri

Muhammet Akyol, eşiyle birlikte bebek sahibi aileleri ziyaret ediyor.

Reklam
Başkan Akyol'dan Hoşgeldin Bebek Ziyaretleri
08 Nisan 2018 - 18:39
Reklam
Reklam
'Sosyal Belediyecilik' anlayışı ile hizmetlerine aralıksız devam eden Gördes Belediyesi 'HOŞ GELDİN BEBEK' projesi kapsamında; ilçede yeni bebek sahibi olan aileleri ziyaret ederek; sevinçlerine ortak oluyor.
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol'un talimatıyla başlatılan 'HOŞ GELDİN BEBEK' projesi 2018 yılında doğan bebeklerin ilçe genelinde ziyaretleriyle devam ediyor. Proje kapsamında merkez ve mahallelerde 2018 yılında dünyaya gelen bebekler ziyaret ediliyor. ‘Hoş Geldin Bebek Projesi' ile bebeklerini kucaklarına almanın sevincini yaşayan ailelerin, mutluluklarına ortak olunuyor.
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol; Türkiye genelinde birçok belediye tarafından, benzer isimlerle yapılan projenin kendi kültürümüzün izlerini taşıdığını belirterek şunları söyledi: ' Hoş Geldin Bebek Projemiz kapsamında yeni doğan bebeklerimize ziyaretlerimiz devam ediyor. Hem ailelerimizle sohbet ediyor hem de cennet kokulu bebeklerimizle vakit geçirme fırsatı buluyoruz. 2018 yılından itibaren ilçemizin merkez ve mahallelerinde dünyaya gelen bebeklerimizi ziyaret edeceğiz. Cennet kokulu tüm bebeklerimizin; ailesine, milletine, insanlığa hayırlı birer evlat olmalarını temenni ediyorum' dedi.
Ziyaretlerde Başkan Muhammet Akyol'a eşi, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, kadın kolları teşkilatı ve belediye personeli eşlik ediyor.
HOŞ GELDİN BEBEK PROJESİ NEDİR?
Hoş Geldin Bebek Projesiyle ailelerin sevincine ortak olan Gördes Belediyesi bu proje ile kültürümüzü zengin kılan bir geleneği devam ettirerek yeni doğum yapan aileleri ziyaret ediyor. Proje kapsamında, ilçe sınırlarında yaşayan ve yeni bebeği olan ailelerin mutluluklarına ortak olunuyor. Ziyaretlere resmiyetten çok aile sıcaklığı hâkim oluyor. Bebeklere çam sakızı çoban armağanı hediyeler ve ailelere çeşitli bebek malzemeleri götürülüyor.
Aileler ziyaretten çok memnun olduklarını dile getirerek, projede emeği geçen Belediye Başkanı Muhammet Akyol'a teşekkür etti.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 6497 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum