Başkan Akyol'dan Güçlü Türkiye Vurgusu

Muhammet Akyol seçim çalışmaları kapsamında kırsal mahalleleri geziyor.

Reklam
Başkan Akyol'dan Güçlü Türkiye Vurgusu
02 Haziran 2018 - 19:48
Reklam
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Seçim çalışmaları kapsamında Karakeçili Mahallesindeki vatandaşlar ile bir araya geldi. Seçimden zaferle çıkacaklarını belirten Başkan Akyol, 'Hedefimiz şüphesiz güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye' dedi.
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Seçim çalışmaları kapsamında mahalleleri ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan Akyol, önce Karakeçili'de bir vatandaşın evini ziyaret ederek iftarını burada açtı.
Seçim çalışmaları kapsamında Karakeçili Mahallesindeki vatandaşlara hitap eden Başkan Akyol, 'Önümüzdeki seçimler ülkemiz için çok önemli. Ülkemiz son dönemlerde çok büyük badireler atlattı ve atlatmaya devam ediyor. Önce 15 Temmuz ‘Hain Darbe Girişimi' şuanda ise ekonomi anlamında bizleri sıkıntıya düşürmeye çalışıyorlar. Bizler bu seçimden el birliğiyle Cumhur İttifakıyla birlikte zaferle çıktığımızda tüm oyunları bozmuş olacağız' dedi.
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle Türkiye'nin gücüne güç katacağını vurgulayan Başkan Akyol, 'Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi Dünya 5'ten büyüktür. Türkiye, mazlumların umudu bu gerçeği tüm dünya biliyor. Ülke olarak, Cumhurbaşkanımız gibi dünya lideriyle yolumuza devam edeceğiz. Hedefimiz şüphesiz güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye' diye konuştu. 
Reklam
Reklam
Bu haber 5394 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum